HET KANTOOR

De Pree Strafrecht Advocatuur is een modern advocatenkantoor dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het strafrecht. Door dag in dag uit alleen met strafzaken bezig te zijn, kan De Pree Strafrecht Advocatuur u de maximale bijstand bieden in iedere strafzaak. Van klein tot groot en in elke fase van het strafproces. Dus vanaf het eerste politieverhoor, tot en met de zitting. Maar ook daarna, als uw strafzaak inmiddels voorbij is, blijft De Pree Strafrecht Advocatuur voor u bereikbaar.

Omdat De Pree Strafrecht Advocatuur begrijpt en weet hoe veel impact een strafzaak heeft op uw leven, wordt er in iedere zaak opnieuw alles aan gedaan om u een maximale en persoonlijke bijstand te bieden.

De Pree Strafrecht Advocatuur onderscheidt zich met name door een frisse en vernieuwende wijze van bestudering van uw dossier en de benadering van uw strafzaak. Dit heeft al in veel zaken tot mooie vrijspraken geleid en in andere gevallen tot een veel lagere straf dan geëist.

Daarnaast worden door De Pree Strafrecht Advocatuur met regelmaat eigen deskundigen ingeschakeld om zo overtuigend en goed onderbouwd ‘tegenbewijs’ te kunnen leveren.

Mr. De Pree heeft bij de start van het kantoor bewust gekozen om geen andere advocaten in dienst te nemen. Dat betekent uiteraard dat niet iedere zaak kan worden aangenomen, maar zo weet u als cliënt wel zeker dat als mr. De Pree uw zaak aanneemt, hij ook degene is die uw zaak volledig kent en uw zaak niet achter de schermen voor een deel wordt uitbesteed aan een medewerker. Wanneer het echter voor uw zaak meerwaarde heeft,  zal waar nodig wel worden samengewerkt met andere (buitenlandse) advocaten.

Ook wanneer u twijfelt aan (de aanpak van) uw huidige advocaat, kunt u vrijblijvend contact opnemen voor een advies gesprek.

De Pree Strafrecht Advocatuur bevindt zich aan de Maliebaan in het centrum van Utrecht. Vanuit hier staat mr. De Pree verdachten bij door het hele land.

De Pree Strafrecht Advocatuur is 24 uur per dag bereikbaar en ook in het weekend. Buiten de reguliere kantoortijden is de telefoon doorgeschakeld naar het mobiele nummer van mr. De Pree. Mocht mr. De Pree toch niet bereikbaar zijn, laat dan een bericht achter op de voicemail, of stuur een sms of WhatsApp bericht.

Bij De Pree Advocatuur worden zaken zowel op betalende basis als ‘pro deo’ aangenomen. Dit wordt per zaak beoordeeld en met u overlegd.

De Pree Advocatuur is al jarenlang de trouwe kledingsponsor van heren 1 van de Utrechtse honkbalvereniging The Wombats.


De Pree Advocatuur staat geen slachtoffers en kroongetuigen bij. Ook verleent De Pree Advocatuur geen bijstand aan verdachten van dierenmishandeling.