het kantoor modern advocatenkantoor2020-09-16T15:10:11+00:00

HET KANTOOR

De Pree Strafrecht Advocatuur is een modern advocatenkantoor dat zich volledig heeft gespecialiseerd in het strafrecht. Door dag in, dag uit alleen met strafzaken bezig te zijn, kan De Pree Strafrecht Advocatuur u de maximale bijstand bieden in iedere strafzaak. Van klein tot groot en in elke fase van het strafproces. Dus vanaf het eerste politieverhoor, tot en met de zitting. Maar ook daarna, als uw strafzaak inmiddels voorbij is, blijft strafrechtadvocaat De Pree voor u bereikbaar.

Omdat De Pree Strafrecht Advocatuur begrijpt en weet hoe veel impact een strafzaak heeft op uw leven wordt er in iedere zaak opnieuw, alles aan gedaan om u een maximale en persoonlijke bijstand te bieden.

De Pree Strafrecht Advocatuur onderscheidt zich met name door een frisse en vernieuwende wijze van bestudering van uw dossier en de benadering van uw strafzaak. Dit heeft al in veel zaken tot mooie en onverwachte vrijspraken geleid. En in andere gevallen tot veel lagere straffen dan geëist.

Daarnaast worden door De Pree Strafrecht Advocatuur met regelmaat deskundigen ingeschakeld om zo overtuigend en goed onderbouwd ‘tegenbewijs’ te kunnen leveren.

Mr. De Pree heeft bij de start van het kantoor weloverwogen besloten om niet meer advocaten aan zijn kantoor te verbinden. Zo weet u, als cliënt, zeker dat mr. De Pree degene is die zelf uw zaak volledig kent en deze niet voor een deel is uitbesteed aan een medewerker. Wel wordt waar nodig samengewerkt met andere (buitenlandse) advocaten, wanneer dit voor uw zaak meerwaarde heeft.

Ook wanneer u twijfelt aan (de aanpak van) uw huidig advocaat kunt u vrijblijvend contact opnemen voor een advies gesprek.

De Pree Strafrecht Advocatuur bevindt zich in het oude centrum van Utrecht. Vanuit hier staat mr. De Pree verdachten bij door het hele land.

De Pree Strafrecht advocatuur is 24 uur per dag bereikbaar en ook in het weekend. Buiten de reguliere kantoortijden zal de telefoon doorgeschakeld worden naar het mobiele nummer van mr. De Pree. Mocht mr. De Pree toch even niet bereikbaar zijn of bezet, laat dan een bericht achter op de voicemail, of stuur een sms of WhatsApp bericht zodat hij vast weet wat er speelt en zo direct in actie kan komen.

Bij De Pree Advocatuur worden zaken zowel op betalende basis als ‘pro deo’ aangenomen. Dit wordt per zaak beoordeeld en met u overlegd.